• BİLGİ İÇİN BİZE ULAŞIN
  • 0533 303 7973 Chat on WhatsApp

Mısır Ticari Vize, Mısır vizelerine dair bütün bilgiler

Mısır Ticari Vize Gerekli Evraklar Listesi

Talep edilen Mısır Ticari vize bitiş tarihinden en az 9 ay sonrasına kadar geçerli olmalıdır. Pasaportun en az iki boş sayfası olmalıdır.

Başvuru Formunda yer alan tüm alanlar eksiksiz doldurulmuş ve form başvuru sahibi tarafından imzalanmış olmalıdır. Başvuru formunun 2. sayfaları mutlaka imzalanmalıdır.

Rötuşsuz, Arka fonu beyaz, 6 aydan eski olmayan, 35x45 mm ebatlarında ve tüm yüzün net göründüğü 2 adet fotoğraf gereklidir.

Yabancı ülke vatandaşları; Çalışma izin belgesi Orjinali veya Oturum Kartı.

Mısır vizesi başvurunuz esnasında vize ücretleri. (Ücret Tablosu)

Mısır Ticari Vize (Tek Giriş - 3 aylık)TRY600,00K.D.V. Muaf
Mısır Ticari Vize (Çok Giriş - 3 aylık)TRY860,00K.D.V. Muaf
Hizmet BedeliTRY250,00K.D.V. Dahil

Not: Acentalar ve özel gruplar için teklif isteyiniz. Ödemeler nakit ve TRY olarak kabul etmekteyiz.

Bütün başvuru sahipleri tarafından yazılmış gidilecek ülkenin elçilik/konsolosluğuna hitaben; gidiş amacını, gidilecek şehri, gidiş-dönüş tarihini ve seyahat planını kapsayan vize talep dilkeçesi.

Davet eden firmaya ait aşağıdaki bilgilerin yer aldığı davetiye ibraz edilmelidir. Davet eden firmanın adı ve eksiksiz adresi, Başvuru sahibinin adı, çalıştığı şirket adı ve şirketteki görevi yazılmış olmalıdır.

Değerli Mısır Ticari vize başvuru sahibi; bilgi sayfamıza hoşgeldiniz.

Mısır Ticari Vize Hakkında:

Mısır ticari vize, iş veya fuar veya toplantı gerekçesiyle seyahat edecek olan şahısların alması gereken bir Mısır vizesi türüdür. Mısır vizesi, iş gerekçesi ile gidilmesinin yanı sıra kongre, fuar, ve seminer gibi gerekçelerle gidilmesi halinde de alınması gereken bir vizedir. Ticari Mısır vize başvuruları işveren ve SGK çalışanı olarak yapılmaktadır. Mısır vizesi almak için pasaportun Mısır seyahati sonrası en az 9 ay geçerlilik süresi olması gerekmektedir. Pasaportla birlikte Mısır‘da ziyaret gerçekleştirilecek olan firmadan davetiye yazısı alınması da Mısır ticari vize alabilmek için istenen şartlardandır.

2021 yılı Mısır vize işlemlerini sizin adınıza planlamaya ve takibini yapmaya hazırdır. Danışmanımız Mısır ticari vize başvurusuna ilişkin evraklarınızı en iyi sunulacak biçimde hazırlayarak sizin adınıza başvuruda bulunur. İhtiyacınız olan Mısır ticari vizesi hakkındaki bilgileri web sitemizde Mısır için özel olarak hazırlanmış sayfaları ve başvuru yapmanıza uygun olan Mısır vize tipi için hazırlanmış sayfayı inceleyerek alabilirsiniz. Veya Kolay Vize Danışmanımız aramanız halinde de temsilcimiz size bu konuya ilişkin bilgileri detaylı olarak vermektedir.

Mısır Vize başvuru formu;

Form İngilizce olarak doldurulmalıdır ve Mısır ticari vize başvuru formunda bulunan imzanız ile pasaportunuzda bulunan imzanın aynı olması gerekmektedir. Mısır vize başvuru formuna kimlik bilgileriniz ile seyahatinizin amacı, tarihi ve süresi ile ilgili güncel bilgiler eksiksiz olarak kayıt edilmeli ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış haliyle konsolosluğa iletilmelidir. Başvuru formunda beyan etmiş olduğunuz bilgilerinizin, diğer başvuru evraklarındaki bilgiler ile uyumlu olması çok önemlidir. Eksik veya hatalı bilgiler içeren formlar ile yapılan başvurulur ancak olumsuz sonuçlanabilmektedir. Mısır Vize Formu

Pasaport;

Talep edilen Mısır Ticari Vizesi sonlanma tarihinden itibaren en az 12 ay geçerliliği bulunan pasaport sunulmalıdır. Geçerliliği olan, son on yıl içerisinde alınmış bir pasaport ile başvuru yapmalısınız. Pasaportunuz, bilgileri okunamayacak şekilde yıpranmış, yırtılmış veya lekeli olmaması gerekir. Başvurunun onaylanması halinde vizenizin işlenebilmesi için kullanılmamış en az iki sayfasının boş bulunması zorunludur.

Dilekçe (İş Yeri Yazısı);

Türkçe veya İngilizce iş yeri yazısı şirketin antetli kağıdına, şirket yetkilisi tarafından, Mısır Konsolosluğuna hitaben yazılmalıdır. Mısır Konsolosluğuna hitaben yazılacak dilekçede kişinin iş yerindeki görevi, maaşı ve seyahatin içeriğin detaylı olarak belirtilmelidir. Yazı kaşeli ve imzalı olarak hazırlanmalıdır. Mısır ticari vize için davetiyenin yanında dilekçe de verilmelidir ve dilekçe istenen özellikleri taşımalıdır. Vize dilekçesi şirket yetkilileri tarafından şirketin antetli kağıdına yazılmalıdır. Ve yetkilinin kaşesi ve imzasını taşımalıdır. Dilekçe Türkçe veya İngilizce yazılabilmekte olup başvuran şahsın çalıştığı şirket sahipleri Mısır vize talep dilekçesini birinci tekil şahıs ile yazabilirler. Ancak dilekçede istenen bilgilerin belirtmesi gerekmektedir ve dilekçede belirtilen bilgilerin vize için verilen diğer evraklarda bulunan bilgilerle örtüşmesi önemlidir. Dilekçede başvuru sahibinin adı ve soyadı, iş yerindeki görevi, ziyaret edeceği şirketin ismi, hangi tarihler arasında bu şirketi ziyaret edeceği taahhüt olarak belirtilmelidir. Dilekçe Örneği

Ticari Davetiye;

Mısır’da faaliyet gösteren şirketten temin edilmiş davetiye kaşe ve imzalı olmalıdır. Davetiyede evrak düzenlenme tarihi ve Mısır şirketinin açık adresi bulunmalıdır. Belge, başvuru sahibinin pasaport numarasına göre düzenlenmelidir. Ticari davetiye, davet eden firmanın başlıklı kâğıdına yazılması gerekir. Hazırlanan ticari davetiyede, Türkiye’deki firmanın ismi ve eksiksiz adresi, başvuru sahibinin adı, çalıştığı firma adı ve firmadaki pozisyonu net olarak yazılmalıdır. Düzenlenecek seyahatin amacı ve talep edilen vize süresine dair bilgiye yer verilmelidir. Davet mektubunda firmaya ait kaşe ve firma yetkilisinin imzası bulunmalıdır.

Vize Başvuru süreci;

Mısır vize karar süreci kesin olmamakla beraber 45 ila 90 gün olarak belirtilebilir. Bu sonuçlanma süresi Mısır ülkesinden gelen onaylara göre değişmektedir. Aynı zamanda konsolosluğun yoğunluğu, beyan edilen belgelerde eksiklik veya hata, ek belge talep edilmesi ve resmi tatil günlerine bağlı olarak uzayabilmektedir. 18 yaşından küçük ve 45 yaşından büyük başvuru sahiplerinin işlemleri daha kısa sürebilmektedir. Ticari Mısır vizesinin incelenme süreci evrakların konsolosluğa iletilmesi ile başlamaktadır. Ancak süreç, başvuru sahibinin talep ettiği vize türüne ve giriş-çıkış sayısına bağlı olarak değişebilir.

Yolculuk nereye olursa olsun, dönüş sevdiklerinize olsun. Kendinize dikkat ediniz. İyi yolculuklar

Ticari Mısır vizesi veya Mısır Turistik vize veya Mısır vizesi nasıl alınır? Amerika Vizesi ve Fransa Vizesi nasıl alınır? İngiltere Vizesi, Hollanda Vizesi, Avusturya Vizesi ve Dubai Vize işlemleri. Belçika Vizesi, Bulgaristan Vizesi, Cezayir Vizesi, Çad vizesi ve Çek Vizesi danışmanınız. Çin Vizesi, Fildişi Sahili Vizesi ve Filistin Vizesi. Fransa Vizesi, Gana Vizesi, Hindistan Vizesi, Hollanda Vizesi, İngiltere Vizesi, İspanya Vizesi, İsrail Vizesi, İsveç Vizesi veya İsviçre Vizesi. İtalya Vizesi, Macaristan Vize, Mısır vizesi ve Mısır Turistik Vize işlemleri. Norveç Vizesi ve Pakistan Vizesi. Polonya Vize, Rusya Vizesi, Suudi Arabistan Vizesi ve Mısır ülke Vizesi danışmanınız.